Снимка: Флагман   Изплуваха нови подробности около нелепата смърт на 33-годишния

...
Снимка: Флагман   Изплуваха нови подробности около нелепата смърт на 33-годишния
Коментари Харесай

Нови подробности около смъртта на велосипедиста Евелин: Софиянецът Владимир бил неадекватен по време на убийството

Снимка: Флагман 
 

Изплуваха нови детайлности към нелепата гибел на 33-годишния велосипедист Евелин Дуков в Приморско. Бургаският съд е изискал записите от камерите за видеонаблюдение от Община Приморско и през днешния ден в правосъдната зала почерненото семейство, както и подсъдимият – 59-годишният софиянец Владимир Колев, се срещнаха с тях. Това съобщи " Флагман ".

``
реклама

На единия от записите, във очевидно нетрезво положение, се вижда по какъв начин Колев подкарва автомобила си и прави несъответстващи придвижвания с него. Устройствата следят почивна база „ Родни простори ”, чийто шеф е 59-годишният мъж. Видеото потвърждава, че в оня миг зад кормилото е бил точно той.

Друг запис пък вади на бял свят, че Владимир часове преди трагичния случай с 33-годишния Евелин Дуков от Царево, е влезнал в близкия магазин, откъдето си е купил бутилка водка и сок. Това уточни продавачката на обекта, която е дала показания и пред съда. Другата седмица видеозаписът от магазина и този с фрагменти от самото ПТП ще бъдат показани на околните на починалия.

Припомняме, че 59-годишния Владимир Колев е упрекнат в причиняване на гибел при шофиране в нетрезво положение и с висока скорост. На 3 декември 2017 година Колев профуча с опела си със скорост от 94 км/ч и устойчиво нафиркан. След случая софиянецът решил да се укрие и избяга от местопроизшествието. След като бе открит от чиновниците на РУП-Приморско, стана ясно, че алкохолът в кръвта му бил 2.70 промила. 33-годишният Евелин бе признат с голям брой контузии в болничното заведение, където по-късно издъхна. Защитникът му адв. Радостин Пенев изиска нова съдебно-психиатрична и техническа експертизи, от разнообразни движимости лица, само че правосъдният състав отхвърли настояването.

Делото ще продължи на 25 март, когато ще бъдат показани и останалите видеозаписи от камерите в Приморско.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР